Plácido Domingo megosztotta a Virtuózok kisfilmjét a közösségi oldalán

2017.12.04. 18:05

Maestro Domingo nagy támogatója a Virtuózok műsornak és a műsorban felfedezett fiatal tehetségeknek, amelyet a Kis Virtuózok Alapítvány múlt héten egy videóval is megköszönt a Maestronak. Domingo pedig a kisfilmet azonnal meg is osztotta a közösségi oldalán, amelyet 1,1 millió ember követ a világon. 

A világhírű művész 2016 augusztusában a Budapest Sportarénában együtt koncertezett Váradi Gyuszival a Müpa szervezésében.

Plácido Domingo és Váradi GyusziForrás: Copyright/gordoneszter/Ge

Plácido Domingo mindig elismerően beszél a Virtuózok című műsorról. Legutóbbi látogatásakor kiemelte, a műsor segítségével a klasszikus zene szélesebb rétegekhez is eljuthat, a magyar klasszikus tehetségkutatót pedig a világon egyedülálló műsornak nevezte.

Plácido Domingo és a Virtuózok tehetségeiForrás: Origo

Maestro Domingo több alkalommal találkozott a komolyzenei tehetségkutató tehetségeivel, Boros Misivel, Váradi Gyuszival, Sándor Zoltánnal, Tóth Bettinával, Kiss Zoltánnal, Demeniv Mihállyal, Szüts Aporral és Gyöngyösi Ivettel.

Gyöngyösi Ivett és Plácido DomingoForrás: Origo

 Az idén 3 éves Virtuózokat támogató Kis Virtuózok Alapítvány ösztöndíjrendszer segítségével, tehetséggondozással, hangszerek vásárlásával, hazai és nemzetközi koncertek szervezésével, mentor programmal, kiváló tanárok oktatók bevonásával támogatja a tehetséges gyermekeket rendszeres anyagi és szakmai támogatást, egyszóval erős, megtartó hátteret biztosítva számukra.

Maestro Domingo a közösségi oldalán osztotta meg a Virtuózok kisfilmjétForrás: Origo

Plácido Domingo a 3 éves születésnapra készült videót maga is megosztotta követőivel és boldog évfordulót kívánt a Virtuózoknak.
A Kis Virtuózok köszönik a segítséget Maestro Domingonak, Szász Andreának, Nicky Markonak, Ókovács Szilveszternek, Káel Csabának, Bátor Tamásnak, Batta Andrásnak és Molnár Leventének.