Zebrán gázolták el a Neoton egykori dobosát

Bardóczi Gyula
Vágólapra másolva!
Kórházba került a Neoton egykori dobosa, Bardóczi Gyula, mert egy győri zebrán elgázolta egy autó. 
Vágólapra másolva!

A Facebookon röppent fel a hír, hogy Bardóczi Gyula, a Neoton egykori dobosa kórházba került. Sokáig csak egymást váltották a jókívánságok a falán, mégis kevesen tudták, hogy mi történt valójában - írja a Borsonline. Azóta kiiderült, hogy elgázolták, és nincs komolyabb baja, de műteni fogják. A lapnak azt mondta, „köszönöm az érdeklődést, Győrben ütött el egy autó, ráadásul a zebrán.

De szerencsésnek tartom magam, hogy ennyivel megúsztam, rosszabbul is végződhetett volna. Láttam a sok érdeklődést, jókívánságot a Facebookon, gondoltam, akkor válaszolok majd rájuk, ha már túl leszek rajta.”

Bardóczi Gyula Forrás: Youtube

Bardóczi Gyula 1965 és 1979 között a Geminiben dobolt, majd egy jó évig játszott a Kati és a Kerek-Perecben, azután jött 1980-tól a Neoton Família egészen 1992-ig, a zenekar intenzív korszakának végéig.

Bardóczi már nem játszott az Éva-Neoton formációban, de nagyon sok neotonos emlékkoncerten játszott egészen 2007-ig, amikor kiszállt. Helyette pedig az énekes Csepregi Éva fia, Hetlie Dávid ült a dobok mögé. Bardóczi amúgy már jó ideje az Old Boyszal lép fel.