Paul McCartney így tart lépést a korral

2017.12.20. 11:30

Paul McCartney hiába 75 éves, tartja a lépést a korral: videókat készít az Instagramra. Emellett persze turnézik, és még a manchestreri terrortámadás áldozatait is segíti. 

Sir Paul McCartney újabb területen villantotta meg a tehetségét és rátermettségét. A Beatles egykori zenésze, dalszerzője videoblogot indított Instagramján.

Paul McCartney turnézik, vlogol, és még jótékonykodik is.Forrás: AFP/Patrick Kovarik

Amíg Új-Zélandon turnézott, tökélyre fejlesztette a jártasságát a social médiában, és rövid videókban osztotta meg a rajongóival az élményeit Instagram-oldalán.

Finally in NZ x #oneonone

Paul McCartney (@paulmccartney) által megosztott bejegyzés,

Egyik videójában az új-zelandi tájat mutatja, koncertjéről is megosztott néhány videót, de sokkal személyesebb amikor egy kivi madarat tart a kezében.

Thanks for a brilliant night New Zealand. Here’s a special moment from earlier this week. Meet my new friend. #kiwi

Paul McCartney (@paulmccartney) által megosztott bejegyzés,

75 éves kora ellenére úgy fest, most igazán belejött a blogolásba, bár nem ez volt a legelső Instagram-videója, 3 hete így szólította fel ausztráliai rajongóit, hogy látogassanak el koncertjére. 

On our way to Australia #oneonone

Paul McCartney (@paulmccartney) által megosztott bejegyzés,

McCartney a Beatles 50. évfordulója alkalmából elárverezett néhány Beatles-relikviát, hogy a manchestreri Ariana Grande-koncerten történt terrortámadás áldozatainak családját segítse. 

Egyébként a különböző videókban való laza bejelentkezés nem is áll olyan távol a DJ-skedéstől. Az pedig egész jól ment McCartneynak már a 60-as években is. A napokban írtunk arról a különleges karácsonyi ajándékról, amellyel McCartney a beatlesös zenésztársait lepte meg jó 50 éve. 

Paul McCartney különleges karácsonyi ajándéka 1965-ből

Rádiós műsorvezetőként hülyéskedett 50 évvel ezelőtt, és a hanganyaggal lepte meg 1965 karácsonyán zenésztársait, John Lennont, Ringo Starrt és George Harrisont. A meglepetéslemezből összesen három kópia készült. Paul McCartney egy különleges ajándékkal lepte meg zenésztársait 1965 karácsonyán. Saját hanglemezt nyomatott Lennonak Harrisonnak és Ringo Starrnak.

A kizárólag Lenonnak, Harrisonnak és Ringo Starrnak készíttetett lemezen Paul McCartney egy New York-i DJ-t játszva konferál fel az 1965-ös karácsony környékén kiadott zeneszámokat. December elején került ki a keresett lemez nagyjából felének hanganyaga. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK