Így eszi meg Ed Sheeran a róla mintázott mézeskalácsot

2017.12.21. 11:36

A hírt, hogy Ed Sheeran a leghallgatottabb a Spotifyon már korábban bejelentették, győzelmével Drake-et és a The Weeknd-et is lehagyta. Ennek örömére készítettek egy videót az énekest formáló mézeskalácsról, amibe aztán az igazi Ed Sheeran jóízűen beleharap.
Ed Sheeran a leghallgatottabb énekes a Spotifyon, ezért egy nem mindennapi hirdetést készítettek. A rövid videón egy Ed Sheerant formáló mézeskalács énekel, akibe aztán az igazi Ed Sheeran beleharap.

A hírt, hogy Ed Sheeran a leghallgatottabb a Spotifyon már korábban bejelentették, győzelmével Drake-et és a The Weeknd-et is lehagyta. Nagy löketet adott Sheeran harmadik albumának megjelenése, aminek címe az osztás (Divide), a borító csak az osztásjelet ábrázolja. A lemez óriási népszerüséget hozott neki, ezen az albumon csendül fel például a Shape of You, vagy a Perfect.

Ed Sheeran lett a Spotify királya.Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Daniel Reinhardt

Dua Lipa is elégedett lehet, hiszen Nagy-Britanniában ő lett a leghallgatottabb énekesnő a Spotifyon, maga mögé utasította Rihannát, Ariana Grande-t, Taylor Swift-et, és Beyoncét is.

A világon az öt leghallgatottabb előadó:

1. Ed Sheeran
2. Drake
3. The Weeknd
4. Kendrick Lamar
5. The Chainsmokers

Nagy-Britanniában leghalgatottabb női előadók:

1. Dua Lipa
2. Rihanna
3. Ariana Grande
4. Taylor Swift
5. Beyoncé

Nagy-Britanniában a leghallgatottabb férfi előadók:

1. Ed Sheeran
2. Drake
3. Eminem
4. The Weeknd
5. Calvin Harris


Nyugodtan kijelenthetjük, hogy Ed Sheeran az abszolút győztes, ugyanis a leghallgatottabb sláger a Spotifyon a Shape of You, a leghallgatottabb album pedig a Divide.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK