Székhelyi József a kemoterápiás kezelése alatt is játszik

Székhelyi József
Budapest, 2017. szeptember 7. Székhelyi József Jászai Mari-díjas színművész, rendező a százéves Filmgyár jubileumi ünnepségén a Mafilm Róna utcai telepén 2017. szeptember 7-én. MTI Fotó: Soós Lajos
Vágólapra másolva!
Székhelyi József a kemoterápiás kezelése alatt is színpadra lép a nézőkért. Azt mondta, mindent megtesz, hogy ne kelljen lemondania szerepeit egyik színházban sem.
Vágólapra másolva!

Székhelyi József a kemoterápiás kezelése és jelentős fogyása ellenére sem szünetelteti a munkát. 11 kilót fogyott, de továbbra is mindent megtesz azért, hogy egyik színházban se kelljen lemondania a szerepeit. A családja mellett ugyanis a munka a másik nagy energiaforrása - írja a Blikk.

A lapnak azt mondta, „a körülményekhez képest jól vagyok, folyamatosan járok a kezelésekre, de mindent bizonytalannak érzek. Majd

és milyen hosszú kemoterápiára lesz szükségem. De pozitívan tekintek a jövőre, és tudom, hogy meggyógyulok. Minden nap erőt ad nekem ehhez, és persze, a családom: a feleségem, Emese és a legkisebb lányom, a hatéves Saci. Ő mindig feltölt élettel. Mosolya, nevetése és az együtt töltött idő adja az erőt a kitartásomhoz, ami a felépüléshez kell.

Székhelyi József rendületlenül dolgozik, és mindent megtesz a gyógyulásért Forrás: MTI/Soós Lajos

A színpadi munkáról azt mondta, „engem a színpad éltet, és

A Belvárosi színházban Mr. Greent alakítom, a Hatszín teátrumban pedig a Halpern és Johnson egyik szerepét. A karakterek teljesen egészségesek, így nekem is annak kell lennem. Mindent megteszek, hogy ne kelljen lemondani a szerepeimet egyik színházban sem. A családom mellett ez a másik nagy energiaforrásom. A közönség szeretete, a taps hangja és a nézők öröme mindenért kárpótol, elillan a fájdalom is. A kezeléseket pont úgy viselem, ahogy mondták és ahogy elvárom magamtól. Elszántan hiszek a kemó erejében, remélem, nálam is működik majd.