Egy washingtoni zenész, John Purkey hosszú évekig fémdobozban őrizte különleges Nirvana-kazettáit. Nem elég, hogy az együttes nagyon korai demóiról van szó, de Purkey Kurt Cobaintől kapta őket. 

Négy elképesztően ritka Nirvana-kazetta került elő, amiken az együttes nagyon korai demói hallhatók. A hanganyagokat tartalmazó videókat a tulajdonos tette közzé, és azt állítja,

személyesen Kurt Cobain adta neki a kazettákat.A tulajdonos egy washingtoni zenész, John Purkey, aki  évek óta őrizte a felvételeket, és csak a napokban adta közre a rajtuk lévő, egész jó minőségben hallható zenei anyagot. Az egyik kazettán rajta van a Bleach című szám, amit még 1988-ban vehettek fel, amikor a banda a seattle-i Reciprocal Studióval dolgozott együtt. A felvételeken egyébként a Nirvana első dobosa, Chad Channing játszik.

A második kazetta lényegében a Nirvana második lemezének, a Nevermind demójra, a kilencvenes években vehették fel. Ezen a kazettán is még Chad Channing dobol, Dave Grohl később csatlakozott a bandához.

Mivel sok kommentelő támadta, hogy kamu a történet a kazettákról, Purkey egy kísérővideót is feltett. Ebben elmondja azt is, hogyan ismerkedett meg az együttessel. Megmutatja azt a fémdobozt is, amiben

éveken át őrizte a kazettákat.