Megjelent az Aranyakkord projekt következő klipje

Aranyakkord Kiss Tibi Vastag Gábor
Vastag Gábor és Kiss Tibi hobbi projektje az Aranyakkord
Vágólapra másolva!
Kiss Tibi és Vastag Gábor Aranyakkord című projektjének lényege, hogy olyan „maradék” dalok gyűjteményét mutatják be, amelyek bár elkészültek, még nem fértek fel lemezekre. A duónak már a második klipje jelent meg, most az Otthon lenni valahol című számukhoz, és februártól koncerteken is bemutatják dalaikat.
Vágólapra másolva!

Kiss Tibi (Quimby) és Vastag Gábor (Frenk, A kutya vacsorája) hobbi projektje, az Aranyakkord első, Üzenet van című dalát most egy kelet-európai country dal, az Otthon lenni valahol klipje követi, a duó pedig februártól koncerteken is bemutatja szerzeményeit. A projekt lényege, hogy olyan „maradék” dalok gyűjteményét mutatják be, amelyek

bár elkészültek, még nem fértek fel lemezekre.

Tehát olyan, mint egy „dalspájz”.

Az első dal az Üzenet van, egy a cigarettaszünetekben összezenélt szerelemgyerek, emellett pedig az Üzenet nincs című Quimby-szám folytatása. Az elmúlt hónapokban Kiss Tibi Facebook-oldalán több, telefonnal rögzített szerzemény is megjelent. Most pedig itt van az Otthon lenni valahol, amelynek klipje pontosan

azokat a pillanatokat mutatja be, ahogyan ezek a dalok születnek

a második otthonukként is szolgáló próbateremben.

Újabb Aranyakkord-dal került ki Kiss Tibitől és Vastag Gábortól. Forrás: sinco.hu/Batori Gabor

„Csak leültem a kanapéra és kiesett a hangszerből. Vastika mellém ült, és

Aztán felöltöztettük képességeink és lehetőségeink szerint, és segítségül hívtunk pár zenészt a Quimbyből. Tábortűzi hangulatú, egyszerű dalocska, alteres, kicsit koszos kelet-európai country-ízzel. Szövegében kicsit közéleti, moralizálós, filozofálós történetmesélés, egyszerre kicseng belőle a kétségbeesés és a remény, egyszerre vannak jelen tanulságok és lelki szükségletek. Egy óhaj, némi iróniával, az otthonlevés dialektikája, képies western világba csomagolva.

összehoz minket és nem minősít. Könnyed elmélkedés utazóknak, vezetés mellé különösen ajánlott.” - mondta Kiss Tibi. Az Aranyakkord idén kilép a próbateremből és februárban három koncertet is adnak: február 1-jén Komáromban, 15-én Székesfehérváron, 22-én pedig Budapesten, a Barabás Villában dupláznak.