Végre hazaengedték Törőcsik Marit

2018.01.25. 09:52

Egy év kezelés után hazaengedték Törőcsik Marit a szombathelyi kórházból. Orvosai szerint az állapota kielégítő, bár még sokat kell erősödnie. 

Törőcsik Mari orvosai úgy döntöttek, hogy egy éves kezelés után hazaengedik a szombathelyi Markusovszky Kórház belgyógyászati osztályáról. Az egy év alatt volt a sürgősségi és az intenzív osztályon is, most

végre otthonában erősödhet.

Légzését sokáig gépekkel segítették, egy ideig mesterségesen táplálták, és ősszel még tüdőgyulladást is kapott. 

Törőcsik Mari a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén 2015-benForrás: MTI/Zih Zsolt

A Ripost munkatársa a kórházban beszélt pár szót a színésznővel. Törőcsik Mari állítólag nagyon boldognak tűnt, annyit mondott: „köszönöm az érdeklődést, egészen jól érzem magam. Budapestre csak biztosan sokára megyek. Most

arra készülök, hogy végre hazatérek Velembe,

ahol még jobban felerősödhetek.” Állapotáról még annyit elmondott, hogy „sajnos a kezeim nagyon fájnak, most már mindkettő. Olvasnék is, de lapozni nem tudok. Ezt leszámítva nincs nagy baj. Nem rég keltem, most fázom egy kicsit, de később beszéljünk, Isten áldja!”

Törőcsik Marit 2017 januárja óta ápolták a szombathelyi kórházban. Egészen szeptemberig ott tartották, majd ősszel hazaengedték, de két nappal később elesett, és a sérülések okozta legyengülés miatt újra be kellett feküdnie. ÉS most, 2018 januárjában végre hazamehetett, hogy ott erősödjön tovább.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK