Először beszélt válásáról Kerényi Miklós Máté

2018.02.01. 17:43

A színész még mindig magánügyükként kezeli szakítását Dancs Annamarival, ezúttal viszont kivételt tett egy magazinnal, és elmondta, hogyan próbálják túltenni magukat a szakításon.

Kerényi Miklós Máté azt mondta, „nem hagytam el a családomat. Mint nőt elhagytam Annamarit, de mint embert és anyát nem. Ahogyan a fiamat sem fogom, soha. Azt írták, hogy Ádám kilenc hónapos volt, amikor egy másik nő miatt elköltöztem, de ez nem igaz. Tudom, hogy nem javít a helyzetemen, de Ádám csupán négy hónapos volt, amikor meghoztam ezt a döntést, és új barátnőről szó sem volt” - idézte a Hot! magazin cikkéből Kerényi Miklós Mátét a Blikk.

A színész azt mondta, sokat engedett a feleségének csak azért, hogy otthon nyugalom legyen. Szerinte fiuk születése volt az a pont, amikor úgy döntött, nem lehet mindenben engedni, igenis kompromisszumokat kell kötni. Úgy fogalmazott, nem bánt meg semmit, hiszen fantasztikus gyerekük született.

Kerényi Miklós MátéForrás: Mokka

Azt is mondta, „nehéz időszakot élünk át Annamarival, de hiszem, hogy leszünk mi még boldogabbak, és kiegyensúlyozottak mindketten külön-külön is, hiszen sokkal többet ér az életünk, amióta lett egy közös fiunk. És ezen nem változtathat, hogy ki a társunk.” Kerényi Miklós Máté új lakásában egy gyerekszobát is kialakított Ádámnak, aki igyekszik minden szabadidejét kisfiával tölteni. Azt mondta, „Ádámnak az lesz a természetes, hogy minden másnap az apjával van, ahogy az ünnepeket is ugyanúgy együtt töltöm majd vele és az édesanyjával. Hozzáteszem, én is így nőttem fel. Hatéves voltam, amikor a szüleim elváltak, és mivel én voltam az apásabb, vele maradtam.”

További tartalmak a rovatból