Super Bowl: Justin Timberlake 13 éves rajongója is híres lett

Justin Timberlake Super Bowl
Minneapolis, 2018. február 5. Justin Timberlake amerikai énekes-dalszerző fellép az Egyesült Államok profi amerikaifutball-liga (NFL) 52. alkalommal megrendezett döntője, az ún. Super Bowl félidejében a minneapolisi U.S. Bank Stadionban 2018. február 4-jén. A döntőben a Philadelphia Eagles 41-33-ra legyőzte a címvédő New England Patriots együttesét. (MTI/EPA/Tannen Maury)
Vágólapra másolva!
Legutóbb botrány lett Justin Timberlake Super Bowl-os fellépéséből, idén azonban elégedett volt a közönség az énekessel. Timberlake régi slágerei is felcsendültek, de legújabb albumáról is énekelt egy dalt. Fellépése alatt az egyik rajongója is híres lett, azóta tele van az internet a 13 éves fiú képeivel.
Vágólapra másolva!

Nagy port kavart, amikor ősszel kiderült, hogy ismét Justin Timberlake énekel a 2018-as amerikai futball nagydöntőjén, a Super Bowlon. 13 évvel ezelőtt ugyanis Timberlake és Janet Jackson léptek fel a félidőben, és a koncert végén

Timberlake lerántotta Jackson fellépőruhájának egy részét,

megmutatva az énekesnő mellét. Bár a mozdulat része volt a koreográfiának, azért elég nagy botrány lett az ügyből. Az idei Super Bowlon Justin Timberlake remekelt.

A fellépése előtt néhány nappal pletykák szerint Timberlake ki szerette volna vetíteni Prince képét műsora alatt - írta az NME. Erre végül nem került sor, de a minikoncertet egy Prince számmal, az I Would Die 4 U-val indította.

A koncert alatt régi, és új számai is felcsendültek,

előadta a SexyBack-et a Filthy-t, a Rock Your Body-t, és a műsort a Can't Stop The Feeling!-el zárta.

Justin Timberlake egyik rajongója is híres lett a koncertnek köszönhetően. Forrás: MTI/EPA/Tannen Maury

Justin Timberlake egyik rajongója is eléggé híres lett a Super Bowlnak köszönhetően:

a fiútól karnyújtásra énekelt Timberlake, míg ő a telefonját bámulta.

Később kiderült, hogy a 13 éves rajongó percekkel előtte készített közös képet Timberlake-el, így valószínűleg a közös fotót nézte vissza. Mindenesetre a rajongóból mára mém lett.