Senki sem gondolta volna, hogy Sasvári Sándor máris színpadra áll

2018.02.05. 16:46

Nagy meglepetés érte a Madách Színházban a közönséget: a 100. Anna Karenina-előadás közben váratlanul megjelent Sasvári Sándor a színpadon egy jelenet erejéig. A színész azt mondta, hogy szeretne hamarosan visszatérni a főszerepeiben, de énekelni csak akkor fog, ha teljesen felépült. 

Sasvári Sándor januári lovasbalesete óta először állhatott színpadra, igaz, csak néhány perc erejéig. A Madách Színházban az Anna Karenina című musical 100. előadásán lépett a közönség elé. Sasvári többször nyilatkozott, hogy megnyugtassa rajongóit, legútobb január végén azt mondta, hogy már 85-90%-os az állapota.   

Sasvári Sándor balesete ellenére nem fogja abbahagyni a lovaglást.Forrás: MTI/Nagy Lajos

A musicalben karakterének van egy rövidebb jelenete, és az aznapi szereposztásban játszó Zöld Csaba helyett Sasvári jelent meg a színpad hátsó részén a sötétben. A közönség csak néhány perccel később észlelte, hogy Sasvári áll a színpadon. A szám végén természetesen óriási vastapssal köszöntötték a nézők. A Madách Színházban nagy meglepetést okozott a közönségnek, hiszen Sasvári arról eddig nem beszélt, hogy pontosan mikor térhet vissza a színházba, most a Borsnak azt mondta, hogy mielőbb szeretne visszatérni főszerepeiben. „Lassan teljesen elmúlik a januári baleset minden nyoma, de csak teljesen gyógyultan szeretnék újra énekelni” - mondta. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK