A Pannonia Allstars Ska Orchestrában és a Polemicben sok a közös, például mindkét együttes bejárta Európát, fellépett számtalan fesztiválon, és nem csak a ska zenei stílus követőinek körében ismertek. Korábban már turnéztak is együtt, most pedig február 23-án Budapesten, a Barba Negra Clubban adnak közös koncertet. 

A Pannonia Allstars Ska Orchestra fél éve adott utoljára hagyományos koncertet Budapesten, így már nagyon itt volt az ideje, hogy újra színpadra álljanak. A ska zenei stílus magyarországi uralkodói február 23-án Budapesten, a Barba Negra Clubban zenélnek, ráadásul nem is akárhogy: északi kollégájuk, a szlovákok legnépszerűbb ska zenekara, az idén 30 éves Polemic is fellép az est folyamán. 

A Pannonia Allstars Ska Orchestrában és a Polemicben sok a közös, például mindkét együttes bejárta Európát, fellépett számtalan fesztiválon, nem csak a ska zenei stílus követőinek körében ismertek. Az évek során jó néhányszor léptek fel együtt és nem csupán egy-egy koncertet adtak közösen, hanem közös turnén is voltak.  

A Pannonia Allstars Ska Orchestra a budapesti koncert után folytatja a koncertezést vidéken is.Forrás: PASO

A Pannonia Allstars Ska Orchestra a budapesti buli után folytatja a zenélést vidéken is, február 24-én Szombathelyen, március 30-án Miskolcon, 31-én Dunaújvárosban, április 6-án Kecskeméten és 30-án Esztergomban énekel KRSa, a Pannonia Allstars Ska Orchestra örökmozgó énekese magyar ételekről, köztük a hortobágyi palacsintáról.