Saját fia verte eszméletlenre Tommy Lee-t

Tommy Lee
ATLANTIC CITY, NJ - NOVEMBER 23: Tommy Lee performs a free concert at House of Blues Casino at Showboat on Wednesday November 23, 2011 in Atlantic City, New Jersey. (Photo by Tom Briglia/FilmMagic)
Vágólapra másolva!
A 21 éves fia verte meg a minap az egykori Mötley Crüe dobosát, Tommy Lee-t. A menyasszonyával feküdtek az ágyban, mikor bejött a hálószobába a fia, akitől akkorát kapott, hogy elájult. 
Vágólapra másolva!

Fia ütésétől ájult el a napokban Tommy Lee, az egykori Mötley Crüe dobosa. Menyasszonyával éppen lefeküdni készültek, mikor rájuk rontott a 21 éves fia, Brandon Lee, aki még a Pamela Andersonnal kötött házasságából van. Tommy Lee egyelőre nem magyarázta meg, miért támadta meg a fia, helyette viszont feltett az Instagramra egy képet a sérüléséről, ami mellé azt írta: „megszakadt a szívem. Mindent megadhatsz a gyerekeidnek, amire valaha is szükségük lehet, de akkor is ellened fordulhatnak”.

Érdekes, hogy a TMZ információi szerint Tommy Lee részeg volt aznap este, és volt, aki azt mondta a lapnak, hogy Brandon Lee igazából magát védte. Erre reagálva tette ki Tommy Lee a Twitterre, hogy „Hahó, TMZ! Győződjetek meg az infóitok hitelességéről, mielőtt sz*rságokat írtok. A menyasszonyommal

Megkértem, hogy menjen el a házból, erre akkorát ütött, hogy elájultam. Aztán elrohant a rendőrök elől. Ez az igazság.”