5 év után új lemezt ad ki a Pearl Jam

Pearl Jam
NEW YORK, NY - APRIL 07: 2017 Inductees Eddie Vedder, Stone Gossard, Jeff Ament, Mike McCready and Matt Cameron of Pearl Jam perform onstage at the 32nd Annual Rock & Roll Hall Of Fame Induction Ceremony at Barclays Center on April 7, 2017 in New York City. The event will broadcast on HBO Saturday, April 29, 2017 at 8:00 pm ET/PT (Photo by Jeff Kravitz/FilmMagic)
Vágólapra másolva!
Kiderült, hogy a napokban megjelent új Pearl Jam-dal a készülő nagylemezről való, ami azt jelenti, hogy utolsó, 5 évvel ezelőtti albuma után új lemezzel jön az együttes.
Vágólapra másolva!

A legmegszállottabb rajongóit gyűjtő Ten Club tagjainak már a hétvégén elérhetővé tette a Pearl Jam a legújabb, Can't Deny Me című dalát, és a szám hétfőn már felkerült a legtöbb szolgáltató oldalára is. Azóta pedig az is kiderült, hogy

ez a dal a készülő új nagylemez előfutára.

A Pearl Jam utoljára 2013-ban adott ki nagylemezt, az volt a Lightning Bolt. A Can't Deny Me-t egyébként a frontember Eddie Vedder Mike McCready gitárossal közösen írta, és nagyjából egy hónapja, még februárban vették fel Seattle-ben. A dalhoz készült grafika pedig a basszeros Jeff Ament és a Pearl Jammel már jó ideje együtt dolgozó Mike Shuss videós szakember közös munkája - írta az CoS.