Axl Rose-zal írja az AC/DC új albumát Angus Young

axl rose születésnap
PHILADELPHIA, PA - SEPTEMBER 20: Singer Axl Rose (L) and guitarist Angus Young of AC/DC perform during Rock Or Bust Tour at the at Wells Fargo Center on September 20, 2016 in Philadelphia, Pennsylvania. (Photo by Lisa Lake/Getty Images for BT PR)
Vágólapra másolva!
Az énekes nélkül maradt AC/DC-nek eddig csak a turnékon segített be a Guns N' Roses énekese, Axl Rose, de úgy néz ki, az ausztrál banda új albumán szerzőként is közreműködik már. 
Vágólapra másolva!

Axl Rose az utóbbi években több turnén is kisegítette az ausztrál AC/DC-t az énekesük, Brian Johnson súlyos halláskárosodása miatt. Johnsont orvosai lényegében eltiltották a koncertezéstől. Az NME legutóbbi tudósítása szerint pedig az eddigi besegítős együttműködés komolyabbra fordulhat, ugyanis Angus Young új

lemezen dolgozik, aminek készítésében Axl Rose is részt vesz.

Axl Rose besegít Angus Youngéknak az AC/DC koncertjén 2016-ban Forrás: Getty Images for BT PR/2016 Lisa Lake/Lisa Lake

A közös munkáról szóló hírek a szintén ausztrál Rose Tattoo zeneka énekese, Angry Anderson beszámolói alapján indultak el. Ő mesélt arról, hogy Angus Younggal beszélgetve tudta meg, hogy a gitáros új lemezen dolgozik. Amikor megkérdezte, hogy ki van még a bandában, azt válaszolta, hogy

Az AC/DC 1973 óta több mint 200 millió lemezt adott el. Legutóbbi albumuk, a Rock or Bust hatéves szünet után, 2014-ben jelent meg. Ez az első lemezük, amelyen Angus testvére, Malcolm Young ritmusgitáros, a banda egyik alapítója nem szerepel. Ő is egészségi okokra hivatkozva vonult vissza, majd nem sokkal a lemez megjelenése után, 2014-ben meghalt.