Együtt sütizett az új-zélandi kormányfő és Ed Sheerant

2018.03.25. 17:25

Nem tudott elmenni Ed Sheeran egyetlen új-zélandi koncertjére sem Jacinda Ardern, a szigetország miniszterelnöke, ezért sütizésre és teára hívta a brit énekest.

"Nem igazán számítottam arra, hogy igent mond" - írta vasárnap Facebook-oldalán a 37 éves politikus, aki nagy zenerajongó, sőt DJ-ként is közreműködött korábban számos rendezvényen. Közös fotót is megosztott a vörös hajú popsztárról, aki koncertkörúton tartózkodik Új-Zélandod, mind a négy fellépésére pillanatok alatt elkapkodták a jegyeket.
Valódi élvezet volt találkozni a 27 éves zenésszel, sőt az általam készített scone-ok sem bizonyultak teljes kudarcnak.

Bár először találkozott személyesen a brit énekessel, a júniusban első gyermekét váró Jacinda Ardern nem először csevegett vele. Novemberben Ardern videoüzenetben válaszolt Sheeran azon videójára, amelyben kérte, hogy a miniszterelnök mérlegelje kérelmét az új-zélandi állampolgárságra."Még nem vagyok Új-Zéland állampolgára, de rajta vagyok. Legyen szíves, hozzon össze engem a ZM új-zélandi rádióállomással egy klip erejéig" - kérte akkor Sheeran.

Ardern válaszában rákérdezett arra, hogy áll a brit énekes az új-zélandiak kedvencével, az ananász ízű csokoládés édességgel, és hajlandó-e strandpapucsot viselni.

Sheeran számos alkalommal hangot adott annak, mennyire csodálja Új-Zélandot és rendszeresen mutogatja számos maori tetoválását is.