Kylie Minogue-nak idegösszeomlása volt legutóbbi szakítása miatt

2018.04.03. 14:11

Kylie Minogue és vőlegénye tavaly februárban bontották fel eljegyzésüket. Az énekesnőnek akkor idegösszeomlása volt, de azóta már jobban van, és többet nem szeretne megállapodni. 

Kylie Minogue őszintén elmondta, hogy bár valójában sohasem gondolta, hogy valaha feleség lesz belőle, mégis idegösszeomlása volt, miután tavaly februárban szakítottak vőlegényével, Joshua Sasse-el. A 49 éves énekesnő utólag már úgy látja, hogy ez a kapcsolata is egy jó tapasztalat volt, rájött, hogy nem szeretne megházasodni és sosem volt célja, hogy feleség legyen - írta a DailyMail.   

Joshua Sasse és Kylie Minogue 2016 nyaránForrás: NORTHFOTO/Doug Peters/EMPICS Entertainment/

„Újra kellett építeni magamat fizikailag és szellemileg is. Tudom, hogy akkoriban befordultam, de sokat tanultam önmagamról. Néha az ilyen drámák miatt kell kilépni a komfortzónádból, és felpezsdíteni az életed” - mondta Kylie, aki azóta már sokkal jobban van. 

Az énekesnő májusban lesz 50 éves és azt mondta, mostanra elég volt a drámából az életében. A szakítás óta most végre remekül érzi magát a bőrében és nem vágyik arra, hogy megállapodjon. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK