Az új-zélandi Lorde semmi rosszat nem akart, amikor egy fárasztó nap után feltöltött az Instagramra egy képet a fürdőkádjáról, és egy Whitney Houston-idézetet írt alá. A legtöbben azonban félreértették, és azt hitték, hogy a legendás énekesnő halálával gúnyolódik. 

Lorde nagy bajba került egy ártatlannak tűnő Instagram-poszt miatt. A popsztár csak egy kádról töltött fel fotót az Instagram-oldalára, de a képaláírást szinte mindenki félreértette. A 21 éves énekesnő ugyanis Whitney Houston slágeréből, az I Will Always Love You-ból idézett egy sort, de abba bele sem gondolt, hogy Whitney Houston 2012-ben éppen a fürdőkádjában halt meg.Szívrohamot kapott, majd belefulladt a vízbe. Néhány évvel később pedig lánya, Bobbi Kristina Brown is hasonló körülmények között halt meg. 

Lorde posztját legtöbben ízléstelennek és sértőnek találták, míg néhány rajongója a védelmére kelt, szerintük ugyanisnem szándékosan gúnyolódott,tényleg csak fürödni készülhetett. Mindenesetre Lorde azóta letörölte a képet, és bocsánatot kért. Azt mondta, eszébe sem jutott, hogy Whitney Houston halálára utaljon, egyszerűen nem gondolta át rendesen - mondta a Mirrornak. „Nagyon sajnálom ami történt, senkit nem akartam megbántani, egyszerűen nem raktam össze fejben az idézetet és a fürdőkádat, én egyszerűen csak izgatott voltam. Egy idióta vagyok, szeretem Whitney-t örökkön örökké. Bocsánatot kérek még egyszer” - írta az énekesnő, szintén az Instagramon.