Legutóbb nagyon jó hírek jöttek Orbán József, a 100 Folk Celsius zenészének állapotáról, most azonban kiderült, hogy a kezelésekkel járó megpróbáltatások miatt alig van étvágya a zenésznek, pedig az evés nagyon fontos lenne a gyógyuláshoz. 

A napokban mi is megírtuk, hogy a 100 Folk Celsius énekes-gitárosa, Orbán József állapota javult, mert agydaganata a kezelések hatására teljesen eltűnt. Most viszont arról írt a Ripost, hogy a zenésznek alig van étvágya, pedig a

jelenlegi állapotában nagyon fontos lenne a táplálkozás.

Jelenleg a táplálkozás és némi erősítés a legfontosabbForrás: Mokka

Az Omega billentyűsének fia, Benkő Balázs nagyon sokat segített Orbán Józsefnek a kezelések alatt. Sokat volt mellette, és a lapnak azt mondta, hogy most az evésre kell ráerősíteniük. „Józsi a betegsége előtt sem volt nagy étvágyú, de most nagyon fontos lenne, hogy többet egyen, hiszen meg kell erősödnie a kezelések után. Emiatt

vannak ugyan hisztik, de legalább az epret szereti,

abból egy nap másfél kilót megeszik” - mondta Benkő Balázs, aki nem hagyja lazsálni barátját. Azt is elmondta, hogy Orbán Józsefnek „mindennap szobabicikliznie kell minimum tizenöt percet, mert az elmúlt hónapokban legyengültek a lábai is, de szerencsére erre nem kell rávenni, Józsi csinálja magától. Persze a biztonság kedvéért mindig van nála valaki, hogy felügyelje a dolgokat.”

Orbán József tavaly ősszel került kórházba, és akkor derült ki, hogy több rákos elváltozás is van a szervezetében. A tüdejében és az agyában is találtak daganatot. A kemoterápiás kezelésre jól reagált a szervezete, és mára úgy fest, teljesen eltűntek a daganatok.