Pintér Tibor meztelenre vetkőzött

Pintér Tibor, Nánási Pál
Vágólapra másolva!
Pintér Tibornak nincs takargatnivalója, sőt, örömmel vállalta a meztelen fotózkodást a Hot! magazin interjújához. 
Vágólapra másolva!

Pintér Tibor a Hot! magazinnak adott egy nagyobb interjút, és a beszélgetéshez készült képek többségén teljesen meztelen. Többek között Mürón Gondolkodó-jának testtartását másolta le a sorozathoz.

Az interjúban elmondja, alapvetően elégedett magával, ami ugyanúgy vonatkozik a külsőjére, mint az egész életére. Egyébként az interjú címének Pintér egyik erős mondatát választották: Jó ripacsnak tartom magam... Amit a következő, jelentős részből emeltek ki: „az osztályfőnököm, Szinetár Miklós azt mondta, hogy a jó ripacsnál nincs jobb színész. És én jó ripacsnak tartom magam. ,[...] Persze sokaknak nem tetszik, amit csinálok, de azokkal nem veszem fel a harcot. Az ok egyszerű: ha megosztó vagyok, pörög a nevem.” Pintér többek között azt is elmondta, hogy amióta az eszét tudja,

leginkább csak hullámhegyen érzi magát.

Aztán arról is beszámolt, hogy meg tudta csinálni Magyarországon azt, ami egy egy hollywoodi sztár: „hazánk Thorja, szőke hercege vagyok”. A külsője és elégedettsége mellett a családjáról is beszélt a lapnak. Emondta, hogy szerinte kevesen ismerik kulturális hátterét, vagyis hogy apja a Veszprém Megyei Kulturális Központ igazgatója volt, anyja pedig a Bakony Művek népművelője.