Nézzen be Prince titkos, földalatti trezorjába

42nd NAACP Image Awards - Show Film Radio Celebrities Music NAACP's NAACPs topics topix bestof toppics toppix onstage at the 42nd NAACP Image Awards held at The Shrine Auditorium on March 4, 2011 in Los Angeles, California.
LOS ANGELES, CA - MARCH 04: Prince speaks onstage at the 42nd NAACP Image Awards held at The Shrine Auditorium on March 4, 2011 in Los Angeles, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images for NAACP Image Awards)
Vágólapra másolva!
Annyi, korábban kiadatlan Prince-zeneanyagot találtak a 2016-ban meghalt zenész földalatti páncéltermében, hogy a következő száz évben évenként kijöhetne egy teljesen új Prince-lemez. Nézze meg a pincetrezorról készült első nyilvános képeket!
Vágólapra másolva!

Prince 2016-ban, teljesen váratlanul halt meg, és úgy néz ki, annyi, korábban ki nem adott zenei anyagot hagyott hátra, hogy a következő száz évben bőven jutna minden évre egy új Prince-lemez - írja a CoS. A zenész Minnesota államban lévő otthonában halt meg, ahol

volt egy földalatti páncélterme is.

Itt tárolta többek között a már felvett zenéit.

Prince páncélterme a roskadozó Salgókkal Forrás: Carver Megyei Rendőrkapitányság

Egyik korábbi hangmérnöke, Susan Rodgers azt mondta, hogy már akkor szinte dugig volt a trezor, mikor 1987-ben elváltak útjaik Prince-szel, és el sem tudja képzelni, az azóta eltelt 30 évben mi minden kerülhetett még be a páncélterembe.

Prince páncélterme állítólag már a '80-as évek végén tele volt Forrás: Carver Megyei Rendőrkapitányság

Prince halála váratlan volt, többek között ezért sincs végrendelete. A komoly fájdalomcsillapítók és egyéb szerek használata miatt nem érezte fontosnak az 50-es éveiben járó zenész a dolgot. A végrendelet hiánya miatt pedig máig mennek a tárgyalások a hagyatékot kezelők és különböző zenei kiadók között a jövőről. Az külön izgalmassá tette a dolgot, hogy noha többen jártak már a páncélteremben, mégis

csak Prince ismerte a nyitáshoz szükséges kódot.

A páncélterem ajtaja, amit szét kellett fúrni, hogy bejussanak a nyomozók Forrás: Carver Megyei Rendőrkapitányság

Emiatt a bejutás sem volt olyan egyszerű, és most az első képeket is kiadta a halála körüli nyomozást végző rendőrség. Legutóbb az derült ki, hogy Prince valószínűleg nem tudhatta, hogy hamisítvány volt a fájdalomcsillapító, amit bevett, és ezért kerülhetett a szervezetébe olyan anyag, ami bőven erősebb a heroinnál, ha az ember nincs hozzászokva. A napokban pedig kikerült az a videó, amin Prince látható egy orvos és asszisztense társasásgában néhány órával a zenész halála előtt.