Bodrogi Gyulát unokái és a whisky tartja fiatalon

2018.04.26. 17:19

Két napon keresztül ünnepelte Bodrogi Gyula a 84. születésnapját. A színész elmondta, hogy a magánéletében is szerencsés, és unokái mellett a whisky tartja fiatalon.

Két napon keresztül ünnepelte 84. születésnapját Bodrogi Gyula. A színész a mai napig aktív életet él, születésnapján vadászni is volt. „Mai napig aktívan vadászom, így természetes volt, hogy múlt szombaton is kezembe vettem a puskám. Szerencsém volt, lőttem egy gyönyörű őzbakot. Másnap pedig – ez már hagyománnyá vált – a barátainkkal egy Pécs melletti településen hatalmas dáridót csaptunk. Volt eszem-iszom, dínom-dánom, még táncoltunk is” - mondta Bodrogi Gyula a Ripostnak. A színész egyáltalán nem érzi magát 84 évesnek, sőt, a barátai szerint is fiatalos. Ezért amikor a koráról kérdezik Bodrogit, akkor válasz helyett viccel inkább. „Elnézést, milyen nyolcvannégy? Rosszul tudja, ötvennégy. Egyáltalán nem érzem magam annyinak, és nem vagyok annyi, amit a barátaimtól kapott torta is igazol, hiszen azon megfordították a számokat, így a negyvennyolcadik születésnapomat ünnepeltük. Hú, így viszont készülhetek majd az ötvenedikre. Sokszor kérdezik, hogy melyik a legemlékezetesebb szülinapom, hát ez a mostani” - mondta. 

Bodrogi Gyula minden nap megiszik két pohár whiskytFotó: Dudás Szabolcs/Origo

Idén lesz 67 éve, hogy Bodrogi Gyula először színpadra állt, és az, hogy 6 darabban is játszik, azt jelzi, hogy még mindig jó formában van. A színész elmondta, hogy a magánéletében is szerencsés, és unokái mellett a whisky tartja fiatalon. „Tudom, ennyi évesen már vén csotrogánynak kellene lennem. A két unokám, Bence és Enikő jelentik a gyógyszert számomra. Imádok velük lenni, játszani, beszélgetni, megfiatalítanak. De van még egy titkom.Minden nap megiszom két pohár jófajta whiskyt, az kiűz belőlem minden bajt. És az is, hogy nagyon szerencsés vagyok. Elhalmoztak jobbnál-jobb szerepekkel, játszhattam jobbnál-jobb filmekben, és megtaláltak a szinkronmunkák is. Nemcsak a pályámon, a magánéletemben is szerencsés vagyok. Voltak szép szerelmeim, két jó házasságom, és van egy csodaszép párom, Angéla. Hogyan is lehetne egy rossz szavam is? Szeretem az életemet!”

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK