Dave Grohl, a Foo Fighters frontembere legutóbbi koncertjükön mutatta meg, hogyan iszik alkoholt egy igazi rocksztár.

A Foo Fighters frontembere, Dave Grohl az együttes legutóbbi koncertjén mutatta meg, hogyan kell innia egy magára valamit is adó rocksztárnak. A színpadon két szám között kapott egy doboz Coors Light sört, amit rendesen meg is húzott. Igazából el sem emelte a szájától, míg ki nem ürült. 

Chug! Chug! Chug! Dave having a beer in Bossier City. #concreteandgold #foofighters #davegrohl #chug #beer #burp #goodtothelastdrop

Amy Lundeen (@overj0yed) által megosztott bejegyzés,

Engedjétek meg, hogy bevegyem a rockgyógyszeremet

 - mondta Grohl, aztán jött a húzóra ivás, ami után belebüfögött a mikrofonba, aminek nyilván nagyon örült a közönség. Egyébként a héten már írtunk a Foo Fightersről, mégpedig azért, mert egyik rajongójuk olyat csinált, amire ők sem voltak felkészülve. A srác koncert közben egyszerűen felkéredzkedett a színpadra, Grohl a nyakába akasztotta a gitárját, majd belekezdtek a Monkey Wrench-be. És a fiatal rajongó tökéletesen játszotta el a számot, ráadásul még a színpadon is ügyesen mocorgott, meglepve ezzel a közönséget és a zenekart is.

Olyat csinált a színpadon a rajongó, amit talán még senki

A Foo Fighters múlt heti koncertjén a frontember felhívott egy ismeretlen fiatalt a színpadra, de nem tudhatta, hogy mi következik utána. A Foo Fighters múlt heti, austini koncertjén olyat csinált az egyik rajongó, ami nagyon keveseknek sikerül, ha egyáltalán megadatik nekik hasonló szerencse.