Eseménydúsan telnek mostanában a Foo Fighters-koncertek, nemrég Dave Grohl, a Foo Fighters frontembere húzóra megivott egy doboz sört, egy másik áprilisi koncerten egy rajongó felkéredzkedett a színpadra, majd elkezdett játszani Grohl gitárjával.  A mostani alkalommal pedig egy pár a Foo Fighters koncert kellős közepén házasodott össze.

Belinda Marie Ramos és Tony Rosales Foo Fighters rajongók, és eldöntötték, hogy kedvenc zenekaruk koncertjén kötik össze életüket, így a Foo Fighters-koncert közepén mondták ki a boldogító igent Dallasban, április 21-én.

A szertartás egyébként teljesen törvényes volt, a felvételen jól látszik, ahogy kimondják a boldogító igent, felhúzzák egymás ujjára a gyűrűt, majd megcsókolják egymást.

Eseménydúsan telnek mostanában a Foo Fighters-koncertek, legutóbb Dave Grohl, a Foo Fighters frontembere egy húzásra megivott egy doboz sört, egy másik áprilisi koncerten pedig egy rajongó felkéredzkedett a színpadra, majd Grohl gitárjával szinte tökéletesen eljátszotta Monkey Wrench című számukat.