Aggódtak a rajongók Esztergályos Cecíliáért, mert fél évig nem volt aktív a Facebookon. A színésznő csak most tudta meg, mennyien aggódtak érte. Mindeninek üzent. 

Esztergályos Cecília megijesztette rajongóit, mert tavaly október óta egyáltalán nem adott magáról életjelet a hivatalosnak szánt Facebook-oldalán. A színésznő rengeteg aggódó levelet kapott, ezért egy bejegyzéssel végre megnyugtatta rajongóit. A színésznő leírta, hogy minden rendben van vele, csak nagyom sokat dolgozik. „Drágáim! Vagyok, rengeteget dolgozom, szeretettel gondolok rátok! Kérdezzetek – felelek!”- írta. 

Esztergályos Cecília megnyugtató bejegyzését követően több rajongó kommentben érdeklődött az egészségügyi állapotáról. „Kaptam egy értesítést, hogy 6583 követőm van, és nem kaptak rólam hírt, már nem tudom, mióta, és ezt válaszoltam, hogy szerencsére rengeteg munkám van, minden rendben. Hét napból nyolcat dolgozom, utazom, játszom. Bőségesen el vagyok látva szerepekkel, de bírom és imádom” - mondta a színésznő a Borsnak. (Az mindenképpen érdekes, hogy a sok Facebook-felhasználó nem nézett körbe alaposabban a közösségi oldalon, hiszen könnyen megtalálhatták volna a színésznő személyes profilját, ahol jól látható, hogy folyamatosan posztol.) Esztergályos Cecília jelenleg a Maude és Harold, a Zserbótangó, a Hangemberek, a Négy meztelen férfi, a Sári bíró és a Mici néni két élete című darabokban játszik.