Nagy lehet a baj, Kanye Westtől elköltözött a felesége

Kim Kardashian, Kanye West
NEW YORK, NY - AUGUST 28: Kanye West (L) and Kim Kardashian attend the 2016 MTV Video Music Awards at Madison Square Garden on August 28, 2016 in New York City. (Photo by C Flanigan/FilmMagic)
Vágólapra másolva!
Kim Kardashian el akar válni rapper férjétől, a napokban ügyvédekkel konzultált, visszaköltözött az anyjához, és a gyerekeit is magával vitte. Férjét, Kanye Westet korábban már kezelték pszichiátrián, de a jelek szerint most újra gondok vannak. 
Vágólapra másolva!

Kim Kardashian és Kanye West házassága nem a harmóniáról és a békéről volt híres, már korábban is pletykáltak a válásukról. Most azonban szinte biztos, hogy nagy a baj:

Kim Kardashian már el is költözött otthonról három gyerekével,

és egy válóperes ügyvédet is felkeresett már.

2016-ban még így néztek ki egymás mellett Forrás: Getty Images/FilmMagic/C Flanigan

Kim Kardashian állítólag az anyjához költözött, és magával vitte a gyerekeiket is. Férjét, Kanye Westet korábban már kezelték pszichiátrián, de a jelek szerint most újra gondok vannak. Nemrég a rapper visszatért a Twitterre, ahol filozófia könyvet kezdett el írni, saját elméleteit osztja meg követőivel.

Ez még nem lenne válóok, csakhogy a rapper kiszámíthatatlan,

földönkívülinek, leendő elnöknek képzeli magát, üldözési mániája van, és olyan nézeteket támogat, amelyek végképp kiborították feleségét.

A házaspár már korábban is külön szobában aludt,

de most Kim Kardashian komolyabb lépéseket tett. A Life and Style Magazin azt írja, hogy elindítja a válást.