Bánsági Ildikó: Meg kell tanulnom nemet mondani

Bánsági Ildikó
Budapest, 2015. december 10. Bánsági Ildikó Kossuth-díjas színművész, az Arany Medál díj életműdíjasa a közönség által odaítélt Arany Medál díjak átadásán a Bethlen Téri Színházban 2015. december 10-én. MTI Fotó: Kovács Attila
Vágólapra másolva!
Túl van a 70-en, de még mindig annyi mindent vállal, és olyan jól teljesít, hogy a kora fel sem merül, ha róla van szó. Ennek ellenére Bánsági Ildikó egyre jobban érzi úgy, hogy néha túlvállalja magát. 
Vágólapra másolva!

Bánsági Ildikó több színházban is játszik, szinkronizál és a rádióban is rendszeresen van felvétele. A 70 éves színésznő rengeteg munkát vállal, és mostanában jutott el odáig, hogy belássa, meg kell tanulnia nemet mondani.

Bánsági Ildikó egy új amerikai sorozat főszereplőjét is szinkronizálja Forrás: Talán Csaba

Bánsági Ildikó a lassításról, és a túlvállalásról a Ripostnak mesélt: „de mit tegyek, ha tetszik egy felkérés? Még szép, hogy elvállalom. [...] A nemrég bemutatott Mennyei hang! főszerepe igazi jutalomjáték volt, imádom, ráadásul negyven év után újra együtt játszom benne Gálvölgyi Jánossal. A premierbulin tánccal vezettem le a drukkot.

De közben már elkezdtem egy újabb darabot is, meg ugye mennek a régiek is. Emellett sokat szinkronizálok, a régebbi munkáim mellé most megkaptam egy új amerikai sorozat főszerepét is. Újabban

mert már magam sem tudom követni. Persze nem akarok panaszkodni, örülök, hogy túl a hetvenen ennyire számítanak rám. Mégis úgy érzem, sokszor túlhajtom magam, a gyermekeim is mondják, hogy meg kell tanulnom nemet mondani.”