Egy nő nemi erőszak miatt perelte be Chris Brownt. Azt állítja, a rapper 2017 februárjában hívta meg a bulijába, ahol durva dolgokra kényszerítették.

Chris Brownt pereli egy nő, mert a rapper buliján erőszakolták meg. Sőt, ez lehet az elmúlt időszak legdurvább szexuális zaklatásos botránya: a nőt állítólag nem „csupán” megerőszakolta Brown egy barátja, hanem arra is kényszerítették, hogy orálisan kényeztessen egy menstruáló nőt. A nő pert indított Chris Brown ellen, és azt állítja, hogy 2017 februárjában meghívták egy buliba, ahol kokainnal, extasyval és fűvel is kínálták. A nő szerint olyan volt az egész, mintha a Caligula című film egyik jelenetébe került volna. A nő durva részleteket is elárult az estéről. Azt mondta, hogy a telefonját még korábban elvették tőle, majd Chris Brown egyik barátnője kényszerítette, hogy néhány másik nővel együtt bemenjen a hálószobába, ahonnan nem engedték ki. A felperes azt mondta, hogy a szobában le kellett feküdnie Chris Brownnal és Lowell Grissom nevű barátjával is. 

Chris Brown nem reagált a vádakraFotó: Szabó Gábor - Origo

Hiába próbált elmenekülni, nem hagyták, sőt, arra is kényszerítették, hogy orálisan kényeztesse Grissomot és Brown barátnőjét is, aki ráadásul éppen menstruált. Ezek után Grissom még egyszer megerőszakolta a nőt - írta a TMZ. A nő ügyvédje azt mondta, hogy ez az egyik legborzalmasabb szexuális erőszakkal kapcsolatos ügy, amellyel valaha dolga volt.