Vastag Csaba fellép a júniusi Elvis-koncerten

2018.05.16. 16:46

Célba ért Vastag Csaba felvétele, amelyen Priscilla Presley-nek énekli Elvis Presley Peace in the Valley című számát. Elvis özvegye júniusban jön Budapestre egy szimfonikus Elvis-koncerttel, ahol Vastag Csaba is énekelni fog. 

Korábban megírtuk, hogy Vastag Csaba pár héttel ezelőtt felénekelte Elvis Presley egyik elfeledett dalát. A magyar énekes a Peace in the Valley című számot az Elvis, The wonder of You koncertshow szervezőinek segítségével eljuttatta a Gracelandbe, bízva abban, hogy örömet szerez az apró meglepetéssel. Priscilla Presley már korábban is mondta, örömmel tölti el, hogy a magyarok nem felejtik el Elvist, most pedig kiderült, hogy a gracelandi menedzsmentnek nagyon tetszett Vastag Csaba felvétele, és felkérték, hogy énekelje el a budapesti szimfonikus koncerten. 

Vastag Csaba fellép a budapesti koncertenFotó: Polyák Attila - Origo

„Ez elképesztő, alig jutok szóhoz” - mondta Vastag Csaba, miután megtudta az örömhírt. „Bíztam benne, hogy tetszik majd az előadásom, de azt álmomban sem gondoltam volna, hogy a hazai nézők előtt élőben tiszteleghetek a legendás Elvis Presley és az 1956-os forradalom előtt”. Elvis sosem járt Magyarországon, ám neve mégis összeforrt az '56-os forradalommal: 1957-ben az akkor még fiatal csillag Amerika egyik legnézettebb tévéműsorában kérte a nézőket, hogy küldjenek adományt, és így segítsék a magyarokat, majd elénekelte a Peace in the Valley-t. Elvis felhívására rengeteg adomány érkezett Magyarországra. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK