Visszakapta szerelmét a rákbeteg Orbán József

Orbán József, 100 Folk Celsius
Gárdony, 2010. július 23. Orbán József (b) és Littvay Imre , a 100 Folk Celsius tagjai szórakoztatják a közönséget az együttes koncertjén a XV. Gárdonyi Country Fesztiválon. MTI Fotó: Kollányi Péter
Vágólapra másolva!
A nő azt mondta, nem tűnt el, csak komoly problémái voltak, ezért egy hónapig nem tudta meglátogatni párját, a 100 Folk Celcius frontemberét. 
Vágólapra másolva!

A Bors keddi cikke alapján mi is megírtuk, hogy barátnője szó nélkül hagyta el a rákbetegséggel küzdő Orbán Józsefet. A zenész a lap kérdésére néhány nappal ezelőtt azt mondta, „sajnos igaz a hír, Andi

Már hetek óta nem láttam. Nem értem, mi történt, de eléggé el vagyok keseredve miatta.” Andreát a hírek után többen felkeresték, volt, aki dühösen.

Orbán József a 100 Folk Celsius 2010-es koncertjén Forrás: MTI/Kollányi Péter

A Borshoz most maga jelentkezett be, hogy tisztázza a helyzetet. Elmondta, hogy egy hónap kiesett a kapcsolatból, de már minden a régi. „Nem tűntem el, csak komoly problémáim voltak.

Az az egy hónap kiesett, de már minden a régi.” Aztán azt is elmondta, hogy miért maradt ki az az egy hónap: „Én is komoly személyes problémákkal küszködtem. Nem hagytam el, már újra találkozunk.” A lap azt is megírta, hogy Orbán József és a 25 évvel fiatalabb Andrea szerelme mindig is se veled, se nélküled jellegű volt. De amikor a zenész súlyos beteg lett, Andrea melléállt, rengeteget támogatta. Aztán jött az egy hónapos, állítólag meg nem indokolt szünet, aminek most lett vége.