Tízéves volt, amikor ötvenezer embernek énekelt

2018.05.25. 16:36

Május 27-én az énekesnő Lola és a Nemzeti Színház színművésze, Szabó Sebestyén lesz Kalmár Tibor beszélgetőtársa a Sláger Témában.

A vasárnapi Sláger Téma vendégeiben a fiatalságuk és a sikerességük is közös. Május 27-én a Sláger Téma első órájának vendége egy olyan énekesnő lesz, aki még harminc sincs, de már húsz éve tart a karrierje. Loláról kiderül, törvényszerű-e, hogy korszakos sztár szülessen abból, aki már tízévesen ötvenezer ember előtt énekelhette a Himnuszt.  

Lola már tíz évesen fellépett ötvenezer ember előttForrás: Sláger FM

A vasárnapi Sláger Témában 21 órától Szabó Sebestyén László lesz Kalmár Tibor vendége. Kiderül, mivel készül karrierjének és életének egyaránt kerek jubileumára,és milyen tervei vannak az elkövetkező évtizedre. A Nemzeti Színházban többek között az Egri csillagok Tinódi Lantos Sebestyénjét is alakító színész elárulja, alakulhatott-e volna másképp a karrierje egy előadóművész édesanya és egy költő édesapa gyerekeként.

Kalmár Tibor és Szabó Sebestyén LászlóForrás: Sláger FM

A színészt a családi motivációk, a dráma tagozatos gimnázium és a Színház- és Filmművészeti Egyetem ellenére kalandos út vezette a  Nemzeti Színház társulatáig.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK