El sem tudta kezdeni a koncertet a legendás zenész

2018.05.28. 10:57

Csak néhány pillanatra volt a nyakában a gitár, és végül el sem tudta kezdeni a koncertet a legendás countryzenész. 

Willie Nelson betegsége miatt lesétált a színpadról a szombat estére meghirdetett koncertjének legelején. A charloltte-i Outlaw Music Festival fellépője lett volna a 85 éves zenész, de valójában

csak néhány percig volt a színpadon.

Megjelent, felvette az 1969-ben vásárolt, Trigger becenevű Nelson gitárját, de csak a hangrésbe akasztotta be a pántot, aztán a következő másodpercben már ki is vette, és visszatette a gitárt a tartóba.

Elfordult, a kalapját levette és bedobta a közönségbe. Miközben lesétált, kapott egy testvéri simogatást a zenekar billentyűsétől, aki egyébként a nővére, a 87 éves Bobbie Nelson. A koncertet szervező Live Nation még aznap este közleményt adott ki, amelyben annyit írnak, hogy Nelson betegség miatt nem tudott koncertezni. Egy helyi lap szerint a közönségben

többen is vagy egy óráig vártak

Nelson visszajövetelére, mert ennyi ideig kellett várniuk egy hivatalos bejelentésre, hogy a koncert elmarad. Willie Nelsonnak már februárban is több koncertet kellett lemondania, akkor egy influenzafertőzés miatt. 

Nelson a zenei pályafutása mellett majdnem 50 filmben szerepelt, és jelentőségét az amerikai kultúrában már csak az is jelzi, hogy tucatnál is többször önmagát alakította. 

további tartalmak a rovatból