Meghalt a zenész, miután egy emeletet zuhant a bevásárlóközpontban

2018.05.30. 10:28

A 45 éves rockzenész egy bevásárlóközpont mozgólépcsőjéről zuhant egy teljes emeletet, és az egyik étterem asztalára zuhant. 

Meghalt ez egykori grindcore zenekar, az Anal Cunt gitárosa, Josh Martin. Egy Rhode Island-i bevásárlóközpont egyik mozgólépcsőjéről zuhant egy teljes emeletet. A 45 éves Martin állítólag felmászott a mozgólépcső korlátjára, és valószínűleg elveszítette az egyensúlyát. Az NME azt írja, hogy „bohóckodott, majd fellépett, hogy meglovagolja a korlátot”. 

A korlátról leesve egy teljes emeletet zuhant, és az egyik étterem asztalába vágta be a fejét. Azonnal a közeli kórházba vitték, de nem sokkal később meghalt. Noha a rendőrség

még mindig vizsgálja a biztonsági kamerák felvételeit,

azt már korábban kijelentették, hogy Martin valószínűleg nem szándékosan ugrott le, és hogy nem más hibájából történt a baleset.

Josh Martin 1996-ban csatlakozott az Anal Cunthoz, és 5 évet játszott ott. Majd 2006-ban újra csatlakozott, és a zenekar 2011-es megszűnéséig maradt is. Akkor halt meg a frontember, Seth Putnam. Martin az Anal Cunt mellett játszott még az Adolf Satanban, az Impaled Northern Moonforestben és a Failure Clinicben. 

további tartalmak a rovatból