Pszichológus kezeli a drogosan balesetet okozó rappert

2018.05.31. 16:24

Curtis pszichológushoz jár, mióta bedrogozva ült a volán mögé és balesetet okozott. A rapper azt mondta, a kezeléseken arra jutottak, hogy azért nyúlhatott kábítószerekhez, mert ugyanazt az érzést kereste a hétköznapokban, mint a színpadon.

Korábban megírtuk, hogy Curtis lehajtott az útpatkáról, és egy villanyoszlopnak ütközött. A szakértők akkor megállapították, hogy Curtis kokaint fogyasztott, mielőtt oszlopnak hajtott. Ez a szörnyűség a rappert arra ébresztette rá, hogy sürgősen változtatnia kell az életmódján. „Mikor a balesetet csináltam és cuccoztam, akkor nekem - ahogy a dalban is - kellett egy nagy pofon. Ez volt az a pont, amikor megéreztem, hogy elveszíthetek mindent. Majkát mint barátot, az egzisztenciámat és a munkámat, amit szeretek” - mondta Curtis. A rapper akkor vállalta a következményeket, és azóta is jár pszichológushoz - írta a Ripost.  

Curtis mióta balesetet okozott, jár pszichológushozForrás: Instagram/Curtis

„Járok pszichológushoz, és arra jutottunk, hogy azért drogoztam, mert ugyanazt kerestem a hétköznapokban, mint a színpadon. Amikor nem voltam a színpadon, unatkoztam. Kerestem valamit, hogy azt érezzem, azt az adrenalint, mint amikor a színpadon zenélünk” - mondta Curtis, aki mára tiszta és kiegyensúlyozott életet él.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK