Majkáék és Pápai Joci éneklik az idei VOLT Fesztivál himnuszát

Majka
Curtis
Pápai Joci
VOLT Fesztivál 2018 himnusz
Vágólapra másolva!
Elkészült az idén 25 éves, amúgy a sorban 26. Telekom VOLT Fesztivál himnusza a Majka & Curtis duó, valamint Pápai Joci közös munkájának eredményeként.
Vágólapra másolva!

Majka és Curtis duója Pápai Jocival közösen adják elő az idei VOLT Fesztivál himnuszát. Lobenwein Norber, a VOLT főszervezője azt mondta, „az elmúlt években olyan VOLT-himnuszok születtek, amik a hazai rádiók játszási listáin azóta is szerepelnek, és a legnagyobb videómegosztón többmilliós, sőt

Biztos vagyok abban, hogy a Telekom VOLT Fesztivál egyik legjobban várt, és évek óta visszatérő két hazai sztárjának, Majkának és Curtisnek ez a dala is tarolni fog az éterben és a neten is.” A másik főszervező, Fülöp Zoltán pedig azt mondta a dalról: „megtisztelő, hogy Majkáék eleget tettek a felkérésnek, és nagyon jól illeszkedik a csapatba Pápai Joci, aki »elsőbálozó«, hiszen idén lép fel először a fesztiválunkon.”

Majka Curisszel közösen írta a dalt, és azt mondta róla, hogy „nagyon szeretjük a VOLT-ot, minden évben úgy intézzük, hogy pár napot lent tudjunk maradni a koncertünk előtt vagy után. Sopron gyönyörű hely, általában házat bérlünk a csapattal, ahol napközben kipihenjük magunkat, és még akár futni is el tudok menni a környéken, mielőtt belevetjük magunkat a fesztivál sűrűjébe.

Az egy igazán felszabadult este volt. Szóval van bőven emlékünk, amiből ihletet tudtunk meríteni, amikor megírtuk az Irány Sopron! című dalt.” Majka és a tavalyi Eurovíziós Dalverseny magyar indulója, Pápai Joci közeli barátok, és olyan közös munkáik voltak már, mint a Nekem ez jár, vagy a Mikor a test örexik. Az Irány Sopron! szövegét Majka Curtisszel közösen írta, a zenét Vígh Arnold és Vámos András (Nazbeat) szerezte. A klipet pedig a VOLT állandó vizuálpartnere, a Blind Media készítette, Pallag Péter rendezésében.