Két pillanat alatt talált új bandát a Beatrice gitárosa

Magasvári Viktor végleg Ausztriába költözik családjához, a zenekar új gitárost keresett
Magasvári Viktor megunta az ingázást
Vágólapra másolva!
Magasvári Viktor gitáros idén januárban, 15 év után lépett ki a Beatricéből, most pedig úgy néz ki, megvan az új együttese. 
Vágólapra másolva!

A Beatrice korábbi gitárosa, Magasvári Viktor már 2016 óta él családjával Bécsújhelyen, és a kétlakiság nagyjából két évig ment, aztán idén januárban közölte Nagy Feróval is, hogy kiszáll. Felesége ugyanis ott dolgozik idegsebészként, ő pedig már nagyon

nehezen tudta megoldani az ingázást

úgy, hogy a családjával is elegendő időt töltsön, és a Beatrice fellépésein, próbáin is ott legyen. Magasvári januárban lépett ki a Beatricéből, és az elmúlt hétvégén, június 2-án már fel is lépett új bandájával. A gitáros a Blikknek mesélt az új zenekaráról: „nem sokkal a kiköltözés után voltunk a családdal egy rendezvényen, ahol a The Legends Of Rock is fellépett. Feldolgozásokat játszottak, de jól nyomták, és utána eldumáltam velük. A dobos srác elvileg magyar származású, bár egy szót sem tud a nyelvünkön. Február elején megírtam neki, hogy otthagytam a Ricsét, és hosszabb távra Bécsújhelyre költöztem” - mondta.

Ezek után nem sokkal pedig jött is a kérdés a dobos irányából, hogy nincs-e kedve Magasvárinak csatlakozni az együttesükhöz.

A válasz természetesen igen volt.

Magasvári azt mondta, „sógoréknál egyből rocklegenda lettem. Legfeljebb havi három bulink van, hetente egyszer próbálunk, de ez így nagyon jó nekem.

Reggelente én viszem a fiamat az oviba, a lányomat pedig az iskolába, és értük is én megyek. Vágytam már arra, hogy több időt lehessek velük.” Legutóbbi fellépésük az ausztriai Rolling Steel Fesztiválon volt.

Nagy Feró: Azt fogom énekelni, ami a szívemből jön

Gőzerővel készül a 40 éves Beatrice jubileumi arénás koncertjére, bár a programon már nem változtat, mert ilyenkor már nem szabad. A 72 éves Nagy Feró egy laza focimeccs után a koncerten kívül mesélt régi nagy döntésekről, elhatározásokról és persze a rock and rollról is. Interjú.