Itt a bizonyíték, hogy eljegyezték Ariana Grandét

2018.06.12. 14:32

Ariana Grande két év után szakított rapper barátjával, és egy hónapnyi találkozgatás után máris eljegyezte új szerelme, Pete Davidson. A rajongók nagyon megdöbbentek, többekben az is felmerült, hogy ez csupán egy pletyka. Most azonban Ariana Grande félreérthetetlen utalást tett. 

A rajongók nem akarták elhinni, hogy egy hónap után Pete Davidson eljegyezte Ariana Grandét. A páros 2016-ban ismerkedett meg, amikor az énekesnő szerepelt a Saturday Night Live című humoros műsor egyik epizódjában. Abban a műsorban, aminek Davidson már 2014 óta állandó szereplője. Hiába ismerik egymást két éve, csupán egy hónapja járnak együtt, szinte azonnal elkezdtek találkozgatni, miután Ariana Grande szakított rapper barátjával, Mac Millerrel.

i thought u into my life woah ! look at my mind ⚡️

Ariana Grande (@arianagrande) által megosztott bejegyzés,

Kapcsolatuk nagyon hamar komolyra fordult, Pete Davidson egy hónap alatt két Ariana Grande-jelképet is magára varratott: az egyik az énekesnő monogramja, a másik egy maszkos nyuszi, ami Ariana Grande egyik turnéjának volt a jelképe.

We had a good night.

L O N D O N R E E S E (@londonreese) által megosztott bejegyzés,

A szerelmüket kifejező tetováláson kívül több közös képet is feltöltöttek. A rajongók ennek ellenére mégis megdöbbentek, amikor több, a párhoz közel álló forrás is azt mondta, hogy eljegyezték egymást, méghozzá Robert Pattinson házibulijában - írta az Independent. Ariana Grande reagált a pletykára. Egyik énekesnő barátnője, Camila Cabello gyakran úgy hívja Arianát, hogy „a feleségem”, most pedig Grande a Twitteren azt írta: „Beszélnünk kell, Camila Cabello”.

Ezzel arra utalhat, hogy a hír igaz, és tényleg hamarosan Pete Davidson felesége lesz, 

nem pedig a barátnőjéé.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK