Eladó Noel Gallagher régi londoni otthona, a Supernova Heights. Az Oasis egykori frontemberének háza több mint 10 éve David Walliams komikus tulajdonában van, jelenleg 5,350 millió fontért lehet megvenni.

Noel Gallagher viktoriánus londoni házát az 1990-es években az ott tartott hatalmas bulik tették hírhedté. Az Oasis rajongók számára pedig igazi zarándokhellyé vált, akik a környéket járva akarták legalább egy pillantásra elcsípni az egyik Gallaghert.

Noel GallagherForrás: AFP/Axel Heimken

A házat Supernova Heights-nak nevezték el, a Champagne Supernova című szám után. Ez volt az utolsó dal az Oasis (What's The Story) Morning Glory című albumán.

A Sky News szerint Gallagher és akkor felesége, Meg Mathews 1999-ben Buckinghamshire-be költözött, a lakást akkor Dave Gardner, David Beckham legjobb barátja vette meg. 2005-ben 3 millió fontért adták el David Walliams komikusnak, aki átépítette a lakást.

Most 5,350 millió fontért árulják, többek között három, pazarul berendezett hálószobával és egy hatalmas fürdőszobával, ahol egy műkőből készült kád is van.