Vágólapra másolva!
Orbán Józsi ismét kórházba került. A 100 Folk Celsius énekes-gitárosa már több mint fél éve küzd a rákkal, bár állapota javult, de étvágytalansága miatt ijesztően lefogyott, és teljesen kivetkőzött önmagából.
Vágólapra másolva!

Orbán Józsi tavaly ősszel tudta meg, hogy az agyában és a tüdejében is daganatos elváltozások vannak, azóta a gyógykezeléseknek köszönhetően az agyából szinte teljesen eltűnt a daganat.

A kezelés azonban megviselte a szervezetét. A 100 Folk Celsius énekes-gitárosának mostanáig folyamatosan javult az állapota, otthonában lábadozott, ám a megtudta: most újra kórházi kezelésre szorul – írja a Ripost. Pedig néhány hete a zenész legjobb barátja, Benkő Balázs azt nyilatkozta a Ripostnak, hogy Józsihoz már személyi edző jár, szobabiciklivel erősítik a fizikumát.

Orbán József Forrás: Mokka

Akkor viszont az is kiderült, hogy Józsi étvágyával gondok vannak, és ez a probléma azóta súlyosbodott. Benkő László, Balázs fia nagyon aggódik a zenészért, akiről betegsége kezdete óta gondoskodik.

Balázs szerint Józsi teljesen elhagyta magát, ezért jobbnak látta kórházba vinni. Néhány hete még étvágyfokozót kapott az orvosától, és úgy tűnt, hogy használ, de kevésnek bizonyult.

– mondta Benkő Balázs, aki több mint harminc éve Józsi barátja, aki betegsége óta szerinte teljesen kivetkőzött magából.