Paul McCartney a közösségi médián keresztül az elmúlt napokban több üzenetet és képet posztolt, amelyek egy új stúdiólemez megjelenését vetítik előre. A zenész legutóbbi albumát is hasonlóan rejtélyes posztok előzték meg.

Nagyon gyanús, hogy Paul McCartney a közösségi oldalain arra utalgat, hogy új albumot készít. A jelek szerint legkésőbb a jövő héten új kislemezt jelentet meg, és nyilvánosságra hozza készülő új albuma címét is. A 76. születésnapját jövő hétfőn ünneplő Paul McCartney legutóbbi stúdiólemeze, a New éppen öt éve jelent meg, a Wings-anyagokat is beleszámítva (a Beatles-lemezeket természetesen nem) egy friss album éppen a 25. lenne McCartney immár hat évtizedes pályafutása során. Az új lemezre utaló első jel múlt szombaton jelent meg a Twitterén, a Facebook-oldalán és az Instagramján: a profil- és a háttérképeket egy rejtélyes fehér fotó váltotta fel.

Paul McCartney (@paulmccartney) által megosztott bejegyzés,

Ugyanezen a napon McCartney meglepetéskoncertet adott egy liverpooli klubban, ahol egy új dalt is előadott, a Come Home to You-t. Másnap, 10-én egy gyerekrajzra emlékeztető kép jelent meg a közösségi oldalain, ami egyesek szerint egy piramist ábrázol a felkelő nappal, mások szerint egy alagutat vasúti sínekkel. Paul McCartney legutóbbi lemezét is hasonlóan rejtélyes posztok előzték meg.

A héten még két fekete-fehér fotót tett közzé: az egyiken mikrofonok, egy zongora és fejhallgatók láthatók, akárcsak lemezfelvételkor egy stúdióban, a másikon McCartney Gibson gitárja és két alukoffer, ami egy új turnéra is utalhat.

Paul McCartney (@paulmccartney) által megosztott bejegyzés,

Paul McCartney (@paulmccartney) által megosztott bejegyzés,

Szerdán pedig egy olyan képet is megosztott magáról a zenész, amin egy zongoránál ül.

Paul McCartney (@paulmccartney) által megosztott bejegyzés,