Ötvenévesnél is hosszabb pályafutásának legfontosabb elemeit mutatja majd be életműkoncertjén Földes László márciusban. Hobo megjelenés előtt álló lemeze, a Hé, Magyar Joe egy részét is előadja majd.

Viharban születtem címmel életműkoncertet ad Hobo 2019. március 30-án a Papp László Budapest Sportarénában. „Többórás koncertet adok, amelyben egy előadásban

felmutatnám ötvenévesnél hosszabb pályám legfontosabb elemeit.

- mondta Hobo. A koncert Hobo pályája kezdetével, a fekete blues-zal, a Rolling Stonesszal, a Doorsszal, Jimi Hendrix magyarra fordított számaival indul, és elhangzanak a Hobo Blues Band legfontosabb dalai, fontos részt kap a költészet szolgálata és tisztelete, „ami gyermekkorom óta végigkíséri életemet”, és megjelenés előtt álló lemeze, a Hé, Magyar Joe egy részét is előadja.

A Viharban születtem plakátjának dizájnjaForrás: Origo

A lemez novemberben kerül színpadra a Nemzeti Színházban. Hobo jövő márciusi Aréna-koncertjén

fellép néhány új és régi alkotótársa,

Póka Egon és Tátrai Tibor, de ott lesz Deák Bill Gyula és Cserhalmi György is.  

Földes László Hobofotó: Talán Csaba

Hobo már 1969-ben megpróbálkozott egy együttes létrehozásával, azonban a Lepkék és virágok néven alakult együttes nem volt hosszú életű, csupán négy fellépésük volt. A Hobo Blues Band 1978 áprilisában egy

Lajos utcai kocsmában alakult meg.

Hobo zenei pályafutásán kívül szerepelt játékfilmekben, dokumentumfilmekben és színházi darabokban, valamint könyveket írt és fordított is. 2011-ben hatvanhatodik születésnapja előtt dupla búcsúkoncertet adott a Hobo Blues Banddel, 2013-tól a Nemzeti Színház tagja.