Alig szakadt le egymás szájáról Justin Bieber és Hailey Baldwin

Hailey Baldwin
INGLEWOOD, CA - AUGUST 27: Hailey Baldwin attends the 2017 MTV Video Music Awards at The Forum on August 27, 2017 in Inglewood, California. Rich Fury/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Úgy néz ki, újra együtt van Justin Bieber és Stephen Baldwin lánya. Néhány kíváncsiskodó lesifotós és lesikamerás járókelő pedig arról gondoskodott, hogy nehogy egy percig is egyszerű embernek érezzék magukat. 
Vágólapra másolva!

New York-i romantikázással töltötte a hétvégét a zenész Justin Bieber és Stephen Baldwin lánya, a modell Hailey Baldwin. A hölgy leginkább a közösségi médiában igyekszik mindent megtenni azért, hogy felfigyeljenek rá.

Hol csak egy bikinivel, hol ruhája átlátszóságával

operál az Instagramra feltöltött képein. Most pedig felmelegített párkapcsolata miatt még komolyabb figyelemre számíthat.

Bieber és Baldwin New Yorkban töltötték a hétvégét, voltak a Long Islandet Manhattantől és Bronxtól elválasztó East Rivernél, a Domino és a Rockefeller Parkban. A sok csókolózást pedig a járókelők rögzítették. A kapcsolat vonatkozásában

közösségi médiás felületeik egyelőre hallgatnak.

Justin Bieber ugyan kirakott magáról egy képet az Instagramra, ahol guggolva beszélget a gyerekekkel, de csak a fenti videó alapján lehet tudni, hogy a mellette álló, világos ruhás hölgy Hailey Baldwin.