Igazi sztárparádé az Ördögkatlan Fesztivál himnusza

Ördögkatlan fesztivál sajtótájékoztató
Vágólapra másolva!
Közeledik a 11. Ördögkatlan Fesztivál, ezért színészek és zenészek csináltak egy közös produkciót, ami a fesztivál hangulatát tükrözi. Az idei fesztivál védnökei Törőcsik Mari és Cseh Tamás.
Vágólapra másolva!

2008-ban gondolta úgy Kiss Mónika és Bérczes László, hogy barátaikkal létrehoznak Baranyában egy mezítlábas fesztivált, ahol védnöküktől, Törőcsik Maritól lopott mottóval összegyűjtik a „nem normális” embereket, azokat, akik nagyonis normálisak, csak éppen „korszerűtlen” módon a nyitottságot, kíváncsiságot, személyességet és minőséget képviselik, és

akiknek értékrendjében előbbre van az emberség és a szeretet, mint a haszon.

Kölcsönzik mindezt a két védnöktől, az első Ördögkatlant még megnyitó Cseh Tamástól és a már említett Törőcsik Maritól. Korábban megírtuk, hogy idén már a 11. Ördögkatlan Fesztivált rendezik meg július 31. és augusztus 4. között. A fesztivál közeledtével színészek, és zenészek csináltak egy közös produkciót, ami a fesztivál hangulatát tükrözi.

A szöveget Háy János írta, Beck Zoli adta elő,

de közreműködött még Bérczes László, Kiss Mónika, Kiss Tibi, Kovács Patrícia, Mucsi Zoltán - Kapa, Scherer Péter - Pepe, Szabó Attila, Szikszai Rémusz, Színész Bob, Tompos Kátya és ifj. Vidnyánszky Attila is.

2018-ban az Ördögkatlan díszvendégei

Snétberger Ferenc, a Magvető Kiadó, a Sztalker csoport és a k2 Színház lesznek.

Törőcsik Mari hangja is ott lesz ezen a fesztiválon

Az Ördögkatlan fesztiválon minden évben kiemelkedő írók, költők, színészek és zenészek szerepelnek. A fesztiválról sokat elárul, hogy Törőcsik Mari és Cseh Tamás a védnökei. Az idei évben Ifjabb Vidnyánszky Attila társulata is bemutatkozik, az előadásukban pedig Törőcsik Mari hangját is hallhatja a közönség.


Az Ördögkatlan Fesztivál részletes prgramjai elérhetőek az internetes oldalán.