Majka így keresett milliókat egy hét alatt

2018.06.26. 11:55

Majka nemrég fellépett a Budapest Parkban, és olyan sikeres volt a koncert, hogy szeptemberben visszatérnek Curtisszel. Már most alig van jegy az őszi koncertre, és még egy adalék: Majkáék megdöntötték saját eladási rekordjukat ezzel a koncerttel.

Majka manapság az egyik legkeresettebb előadó, ezt pedig az bizonyítja, hogy szeptemberi koncertjére már most majdnem az összes jegy elkelt. Majka és Curtis szeptember 22-én a Budapest Parkban lépnek fel, többek között azért, mert nagyon jól sikerült a közelmúltban ugyanott rendezett koncertjük. Külön örülhettek annak, hogy eladási rekordot döntöttek. Az őszi bulira

másfél hét alatt 20 millió forint jött be nekik a jegyeladásokból

- írta a Ripost. A szórakozóhely legdrágább helyszínét, a félmillió forintos tetőboxot is kibérelte már egy harmincfős társaság.   

Majka korábban negyedóra alatt két és fél millió forintot keresett jegyeladássalForrás: MTI/Kovács Tamás

Nem ez az első alkalom, hogy Majka fellépésére gyorsan fogynak a jegyek: néhány héttel ezelőtti koncertjére a legolcsóbb jegyek tizenöt perc alatt keltek el, akkor negyedóra alatt 2,5 milliót keresett. Azt azért senki ne gondolja, hogy ez a tiszta haszon, hiszen rengeteg költsége van egy fellépésnek. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK