Michael Jackson golyóálló mellényt viselt a színpadon

2018.06.26. 12:27

Michael Jackson volt testőre és barátja, Matt Fiddes eddig hallgatott a legendás énekes problémáiról, most viszont őszintén beszélt a halála előtti időszakról. Elmondta, hogy Jackson folyamatosan attól rettegett, hogy megölik.

Michael Jackson egyik volt alkalmazottja úgy döntött, hogy nem hallgat tovább, és a popkirály halálának kilencedik évfordulóján elárult róla néhány szomorú titkot. Michael Jackson volt testőre és barátja, Matt Fiddes eddig hallgatott a legendás énekes problémáiról, most viszont őszintén beszélt a halála előtti időszakról. Elmondta, hogy a világsztár folyamatosan attól rettegett, hogy valaki megöli, és annyira úrrá lett rajta ez az üldözési mánia, hogy a színpadon is mindig golyóálló mellényt viselt - írta a Daily Star.  

Michael Jackson folyamatosan attól tartott, hogy meg fogják ölniForrás: Getty Images/Steve Allen

A testőr azt is elmondta, hogy utoljára Londonban találkozott Jacksonnal, aki egy barátjával utazott az angol fővárosba, hogy megnézze a Twist Oliver musicalváltozatát. Előadás után a földön ülve ettek fish and chipset Jackson hotelszobájában. A testőr elmondta, hogy addigra már komoly adósságai voltak az énekesnek, és csak abban reménykedett, hogy a koncertturnéjával sikerül majd kimásznia a gödörből. „Ekkor már nagyon vézna volt, csupa csont és bőr. Teljesen felemésztette a rettegés, attól félt, hogy megölik valamelyik fellépés közben. Szinte csak erről tudott beszélni” - mondta Matt Fiddes, aki Jackson halála előtt pár nappal is beszélt vele. Az énekes akkor remegő hangon hívta, mert állítólag elhagyta az apja, Joe Jackson telefonszámát. Erre persze Fiddes megkérdezte, hogy ez hogyan lehetséges, majd Jackson csak annyit mondott, hogy már kicsúszott a kezéből az irányítás, és azt se tudja, hogy mi történik vele.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK