Dancs Annamari: Hozzá kellett szoknom az egyedülálló anyasághoz

2018.07.12. 11:11

Megviselte a válás Dancs Annamarit, de az Operettszínház színésznője egy év alatt hozzászokott ahhoz, hogy egyedülálló anya. Elmondta, hogy kik segítették ebben a nehéz időszakban.

Dancs Annamarit egy éve hagyta el férje, Kerényi Miklós Máté. Közös gyerekük akkor még csak négy hónapos volt. Az Operettszínház színésznőjét megviselte a válás, de mostanra megszokta, hogy milyen egyedülálló anyának lenni. A Borsnak az olaszországi Triesztben adott interjút. „Túl vagyok egy nehéz időszakon és új életet kezdtem. Hozzá kellett szoknom az új helyzethez, az egyedülálló anyasághoz. Hazudnék, ha ez nem járna hatalmas küzdelemmel, de amikor ránézek a kisfiamra, Ádámra, akkor rájövök: minden percét nagyon élvezem” – mondta.  

Dancs Annamarinak nagyon sokat segítettek a szüleiForrás: tv2

Dancs Annamari azt is hozzátette, hogy a szülei nagyon sokat segítettek neki ebben a nehéz időszakban. „Nagyon szerencsés ember vagyok, a szüleim nagyon sokat segítettek, akik maguk is rettenetes erős emberek, megedzette őket az élet. Úgy érzem, szerencsés vagyok, és a jóisten figyel rám”.

Dancs Annamari sokat utazik külföldre a fellépések miatt, és ha csak teheti, kisfiát is magával viszi. „Már most nagyon látszik rajta, hogy érdeklődik a színház iránt, de messzemenő következtetéseket nem akarok levonni. Az évben több külföldi fellépésünk is lesz a színházzal, lehet egy-kettőre elviszem magammal. Amikor nem tudom, akkor a szüleim fognak rá vigyázni”.

TOVÁBBI TARTALMAK A ROVATBÓL