Az NSYNC fiúbanda énekese az interneten keres petesejtet

2018.07.13. 12:54

Interneten keres petesejtet az NSYNC fiúbanda énekese. Lance Bass és férje elmondták, hogy az ideális béranyát már megtalálták, de a gyerekük biológiai anyjának kiválasztását nem sietik el. 

Lance Bass 2013-ban megkérte Michael Turchin kezét, majd a páros 2014-ben összeházasodott. Most közösen készülnek a gyerekvállalásra. Bass elmondta, hogy az ideális béranyát már megtalálták, már csak a megfelelő petesejtre van szükségük, amit az interneten keresnek. A gyerekük biológiai anyját nagy felelősség kiválasztani, ezért nagyon alaposan keresgélnek, és szerintük az egészség a legfontosabb szempont.  

Lance Bass és férje, Michael TurchinForrás: Instagram/lancebass

„A legegészségesebb embereket keressük. Megnézzük a nagyszülőket is, mind a két ágon. Az egészség a legfontosabb. Aztán megnézem, és látom, hogy milyen magas a nő. Az remek, mert én alacsony vagyok. Ezeket a tulajdonságokat pedig utána összeillesztjük” – mondta az énekes. Férje hozzátette, hogy nagyon sok profilt néznek meg, és az online keresgélés olyan, mint egy társkereső, mintha egy Tinder lenne a petesejteknek – írta a Daily Mail.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK