Törőcsik Mari megint kórházba került

2018.07.13. 09:56

Újra kórházba került Törőcsik Mari. A színésznőt egy év után januárban engedték haza, hogy velemi otthonában lábadozzon. Folyamatosan tervezgette a visszatérést.

Korábban megírtuk, hogy Törőcsik Mari rosszul lett a tiszteletére rendezett ünnepségen. Június 17-én avatták Velem díszpolgárává, akkor az autóban komoly rohamot kapott. Óvatosan, minden mozdulatot megfontolva szállt ki az autóból, egy ápolónője és egy férfi támogatta. Beszéde után rögtön távozott is. Most kiderült, hogy azóta romlott az állapota, és újra kórházba került. „Szerdán az édesapámat látogattam meg a Markusovszkyban, amikor orvosok gyűrűjében szembejött velem a művésznő. Rossz érzés fogott el” – mondta egy szombathelyi asszony a Ripostnak.   

Törőcsik Mari már a visszatérést tervezteForrás: Filmteam

Törőcsik Marit egy év kezelés után engedték haza a szombathelyi Markusovszky Kórház belgyógyászati osztályáról januárban. A színésznő azóta velemi otthonában lábadozott, és folyamatosan a visszatérést tervezte. Abban reménykedett, hogy ősszel újra színpadra állhat. Az utóbbi időszakban már nem lehetett elérni telefonon sem, gondozója azt mondta az újságíróknak, hogy a művésznő nem kíván nyilatkozni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK