Majka többször elérzékenyült a koncertjén

2018.07.16. 12:17

Érzelmes hangulatban lehetett Majka a siófoki koncertjén, többször emlegette az egyik jó barátját, Kollányi Zsuzsit. Az énekesnő szülési szabadságon van, így a nyáron nem tudnak együtt fellépni.  

Majka csapatának egyik legfontosabb tagja, Kollányi Zsuzsi éppen szülési szabadságon van. A rappernek annyira hiányzik a koncertekről, hogy elintézték, hogy sajátos módon részt vehessen a fellépéseken. Szombaton Majka a siófoki PLÁZS-on koncertezett, Kollányi Zsuzsi képe egy nagy kivetítőn jelent meg, a dalok alatt pedig az ő hangja is ugyanúgy felcsendült.  

Majka legutóbbi koncertjén többször elmondta, hogy mennyire hiányzik Kollányi Zsuzsi a színpadrólForrás: MTI/Kovács Tamás

Majka érzelmes hangulatában lehetett, ugyanis többször emlegette Kollányi Zsuzsit – írta a Ripost. „Zsuzsinak csodálatos hangja van, ő egy remek előadó, és nagyon hiányzik innen közülünk” – mondta Majka többször is.

Kollányi Zsuzsi már hetek óta szülési szabadságon van, nyár végén érkezik az első gyereke,  ezért a megerőltető fellépéseken már nem tudna részt venni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK