Még mindig nem tudni, mikor temetik Paudits Bélát

Budapest, 2018. június 28.
Paudits Béla ravatala a Farkasréti temető Makovecz-ravatalozójában 2018. június 28-án. A Jászai Mari-díjas színművész életének 69. évében június 13-án hunyt el.
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Paudits Béla ravatala.
Vágólapra másolva!
Paudits Béla hozzátartozói továbbra sem kívánják nyilvánosságra hozni a temetés pontos időpontját, pedig a helyiek részt szeretnének venni a szertartáson. 
Vágólapra másolva!

Bár Paudits Béla az önéletrajzi könyvében azt írta, hogy tömegsírba temessék, végül a fővárostól 140 kilométerre, Ozorán temetik el, anyja mellé.

A színész búcsúztatója június 28-án volt a Farkasréti temető Makovecz-ravatalozójában,

ekkor tiszteletüket tehették barátai, pályatársai.

Paudits Béla ravatala Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Egyre biztosabb, hogy

a színész hozzátartozói nem kívánják nyilvánosságra hozni a temetés pontos időpontját.

Korábban megírtuk, hogy a színész egyik ismerőse azt mondta, szűk körben lesz Ozorán a temetés. A helyiek nagyon szerették a színészt, sokan elmennének a temetésre, de a család ennek ellenére sem szeretne elárulni részleteket a szertartásról. „Nagyon fáj ez nekünk, mert Bélust - ahogy mi neveztük - rengetegen szerették itt. Sajnos az egészségi állapota miatt már évek óta nem járt nálunk, de régen rendszeresen megfordult erre.

Sajnáljuk, hogy meghalt, azt pedig főleg, hogy azt sem engedik, hogy elköszönjünk tőle. Nincs ez így jól...” – mondta a Ripostnak egy helyi lakos.