Még mindig nem tudni, mikor temetik Paudits Bélát

2018.07.16. 11:22

Paudits Béla hozzátartozói továbbra sem kívánják nyilvánosságra hozni a temetés pontos időpontját, pedig a helyiek részt szeretnének venni a szertartáson. 

Bár Paudits Béla az önéletrajzi könyvében azt írta, hogy tömegsírba temessék, végül a fővárostól 140 kilométerre, Ozorán temetik el, anyja mellé. A színész búcsúztatója június 28-án volt a Farkasréti temető Makovecz-ravatalozójában, ekkor tiszteletüket tehették barátai, pályatársai. 

Paudits Béla ravatalaForrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Egyre biztosabb, hogy a színész hozzátartozói nem kívánják nyilvánosságra hozni a temetés pontos időpontját.Korábban megírtuk, hogy a színész egyik ismerőse azt mondta, szűk körben lesz Ozorán a temetés. A helyiek nagyon szerették a színészt, sokan elmennének a temetésre, de a család ennek ellenére sem szeretne elárulni részleteket a szertartásról. „Nagyon fáj ez nekünk, mert Bélust - ahogy mi neveztük - rengetegen szerették itt. Sajnos az egészségi állapota miatt már évek óta nem járt nálunk, de régen rendszeresen megfordult erre. Mindenkivel kedves volt és közvetlen, pedig egy híres színésztől nem ezt várná az ember. Sajnáljuk, hogy meghalt, azt pedig főleg, hogy azt sem engedik, hogy elköszönjünk tőle. Nincs ez így jól...” – mondta a Ripostnak egy helyi lakos.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK